Zeilen op maat

Genua

Onze voorzeilen kunnen we ook weer leveren in zowel de cross cut als de tri radiale uitvoering.

Als gezegd wordt door ons het dacron doek van Contender het meest gebruikt. In de regel wordt de cross-cut snit (horizontale banen) gebruikt om zeilen te maken. Dit is qua snijden de meeste gunstige methode om zeilen te maken en in combinatie met een goede doeksoort kan dit leiden tot een lange levensduur. Wij gebruiken het Fibercon doek al jaren, krijgen onze zeilen ook ieder jaar terug voor controle en krijgen goede respons van onze klanten. De duurzaamheid van dit doek kunnen wij dus goed beoordelen en geeft ons de zekerheid dat we de klanten een goed product kunnen leveren.

Onze rolreefgenua's worden uitgevoerd met shape tape en een u.v. beschermstrook op het achter- en onderlijk. Dit beschermd het zeil zodra met deze inrolt. Dit is een must voor uw voorzeil en verlengd de levensduur van uw voorzeil aanzienlijk.

Libje en fare, it bliuwt skipperjen...

Zeilmakerij Warns gaat verhuizen

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns eind februari gaat verhuizen naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij zal gevestigd zijn bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

Dirk Strijker, 't Noard 5 te Warns

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee zal in het voorjaar van 2018 open huis houden, hierover ontvangen alle klanten t.z.t. nog bericht over.

Ons nieuwe adres wordt; Suderseewei 4a te Makkum