rolfokhoezen en stuurstandhoezen

De rolfokhoes of rocon wordt uitsluitend gemaakt van Markilux37. Deze wordt gesloten met een deelbare rits van duurzame kwaliteit.

 Om de 80cm zit een kunststof blokje met daaronder een pvc bescherm flapje. Een gevlochten 5mm lijn loopt van onder naar boven en weer terug door een gelagerd blokje in de top van de rocon. Door dit geblokte systeem is er zo weinig mogelijk wrijving waardoor de rocon goed te sluiten en te openen is. Want alles wat klappert gaat uiteindelijk kapot.

De stuurstand- of stuurwielhoes is een op maat gemaakte hoes die ook weer d.m.v. een rits en afdek flap afgesloten kan worden. Ook hiervoor gebruiken wij weer Markilux37.

Ook om andere items zoals buitenboord motoren, ankerlieren, helmhout etc. etc. kunnen wij een mooie passende hoes maken.

Zeilmakerij Warns gaat verhuizen

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns eind februari gaat verhuizen naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij zal gevestigd zijn bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

Dirk Strijker, 't Noard 5 te Warns

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee zal in het voorjaar van 2018 open huis houden, hierover ontvangen alle klanten t.z.t. nog bericht over.

Ons nieuwe adres wordt; Suderseewei 4a te Makkum