Reparaties

Het gehele jaar door kunt u bij ons terecht voor diverse reparaties. Wij repareren jachtzeilen, sprayhoods en achtertenten, dekkleden, surfzeilen. Als wat van stof is kunnen wij in principe repareren.

Ons motto luidt : Het ene weekend gebracht, het volgende weekend weer ophalen" Krijgen we een zeil aangeboden voor reparaties dan controleren wij dit tevens op eventuele andere gebreken.

In het naseizoen kunt u uw zeilen bij ons opslaan in combinatie met een grondige controlebeurt. Ook kunt u via ons uw zeilen laten reinigen.

Motorboot-tenten of sprayhoods kunnen gecontroleerd worden en eventueel voorzien van nieuwe ramen en/of ritsen.

Op zaterdagen zijn wij open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt dan zeilen brengen en halen. In de periode november tot en met februari zijn wij op zaterdag gesloten. Bij gelegenheid kunnen wij op afspraak geopend zijn.

Zeilmakerij Warns gaat verhuizen

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns eind februari gaat verhuizen naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij zal gevestigd zijn bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

Dirk Strijker, 't Noard 5 te Warns

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee zal in het voorjaar van 2018 open huis houden, hierover ontvangen alle klanten t.z.t. nog bericht over.

Ons nieuwe adres wordt; Suderseewei 4a te Makkum