Sprayhoods en achtertenten

Onze sprayhoods en cabrioletkappen hebben een perfecte pasvorm en worden gemaakt van Markilux37. Dit is een 100% acryldoek welke zeer stabiel, vorm- en kleur vast is. Er is keuze uit ongeveer 14 kleuren.

Een alternatief is Stamoid Light of Stamoid BOF. Dit zijn geplastificeerde polyesterweefsels. Als uw oude frame nog in orde is kunnen wij deze weer gebruiken om een nieuwe tent op te maken. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij een nieuw rvs frame maken met eventueel een deelbare achterbeugel voor de achtertent. Ook een grijpbeugel achter de hoofdbuis is mogelijk, naar wens te bekleden met leer. Informeer naar de mogelijkheden.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een bimini of flybridge-kappen.

Zeilmakerij Warns gaat verhuizen

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns eind februari gaat verhuizen naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij zal gevestigd zijn bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

Dirk Strijker, 't Noard 5 te Warns

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee zal in het voorjaar van 2018 open huis houden, hierover ontvangen alle klanten t.z.t. nog bericht over.

Ons nieuwe adres wordt; Suderseewei 4a te Makkum