winterkleden en dekkleden

Onze winterkleden bieden uw schip een perfecte bescherming in de natte winterperiode. Door middel van een goede passende wintertent staat uw schip buiten en toch droog.

Onze wintertenten zijn tevens geschikt om in het water te blijven liggen. Op deze manier kunt u vele euro's besparen op winterstallings-kosten.

Zo kunt u in een periode van ongeveer 4 tot 5 jaar uw investering in een winterkleed weer terug verdienen! Wij maken winterkleden in diverse materialen. Het meest gebruiken wij een polyester/katoen mix van 440 grams doek. Dit is een doeksoort van goede kwaliteit en toch niet te zwaar zodat de tent redelijk aan boord te tillen is.

Verder worden alle delingen uitgevoerd met ritsen die weer worden afgesloten met een flap en gespen. Op deze manier zorgen wij voor een stevige en waterdichte verbinding.

De eerste keer wordt het kleed door ons vakkundig gemonteerd en eventuele slijtplekken worden na het winter seizoen door ons gratis verstevigd en gecontroleerd.

Zeilmakerij Warns gaat verhuizen

Met genoegen delen wij u hierbij mee dat Zeilmakerij Warns eind februari gaat verhuizen naar Makkum. Vanwege een unieke kans om in Makkum, op een A-locatie, het bedrijf voort te zetten. De zeilmakerij zal gevestigd zijn bij Jachthaven Marina Makkum aan het IJsselmeer. Dit betekend ook dat de naam van het bedrijf gaat veranderen. Onze nieuwe naam wordt; ZEILMAKERIJ SUDERSEE


​Bij de zeilmakerij komt ook een bedrijf dat losse boot, caravan en lounge kussens maakt en er zal een kleine watersportwinkel zijn voor de meest gangbare watersportartikelen.

Middels deze weg willen wij u als klant bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij hopen u ook als klant te mogen verwelkomen in Makkum. In Warns zullen nog wel inlever/ophaal punten voor uw zeilen e.d. zijn, te weten;

Marina Friesland kantoor, Ymedaem 3 te Molkwerum

Dirk Strijker, 't Noard 5 te Warns

Natuurlijk blijft er altijd nog wel de mogelijkheid dat wij naar u toe komen indien u niet in de gelegenheid bent om naar Makkum te komen. Zeilmakerij Sudersee zal in het voorjaar van 2018 open huis houden, hierover ontvangen alle klanten t.z.t. nog bericht over.

Ons nieuwe adres wordt; Suderseewei 4a te Makkum